Koude Voorgerechten

1
  • Piperies € 475
    pepers uit de streek van Kalamata
2
  • Melitzanosalata € 750
    Fijn gesneden aubergine met uien, knoflook, feta en olijfolie-dressing
3
  • Feta € 675
    Griekse schapenkaas
5
  • Tzatziki € 475
    Yoghurt met fijngesneden komkommer, knoflook en Griekse kruiden
6
  • Patatosalata € 475
    Aardappelsalade uit eigen keuken
8
  • Elies € 495
    Olijven uit de streek van Kalamata
9
  • Garnalen Cocktail € 950
    Noorse garnalen in Griekse-saus volgens traditioneel geheim recept
9a
  • Tonijnsalata € 750
    op Griekse wijze bereide heerlijke tonijnsalade
10
  • Pikilia (1 persoon) € 1125
    Een combinatie van diverse traditionele hapjes om kennis te maken met onze keuken
11
  • Pikilia (2 personen) € 2200
    Een combinatie van diverse traditionele hapjes om kennis te maken met onze keuken

Warme Voorgerechten

15
  • Garides tiganites € 850
    Gepaneerde gebakken garnalen met knoflooksaus
16
  • Feta Saganaki € 800
    Griekse schapenkaas van de grill met tomaten, knoflook, uien, paprika, olijven
17
  • Garides - Saganaki € 995
    Gabakken garnalen in een pikante wijn-tomatensaus, gegratineerd met feta
19
  • Keftedaki € 725
    gekruide gehaktballetjes, klaargemaakt in een pikante tomatensaus
21
  • Midia - Tiganita € 775
    Gabakken gepaneerde mosselen met knoflooksaus
22
  • Kalamaria - Tiganita € 825
    Gebakken gepaneerde inktvistingen met knoflooksaus
23
  • Spanakotiropita € 625
    Bladerdeeg gebuld met spinazie en feta, klaargemaakt in de oven
24
  • Manitaria - Tiganita € 675
    Gabakken champignons in een pikante roomsaus, afgeblust met witte wijn
25
  • Sardines € 675
    3 stuks gebakken gepaneerde sardines met knoflkooksaus

Soep

  • Soep van de dag € 495